-->

Η βρετανική αλυσίδα πίτσας Franco Manca έρχεται Ελλάδα με μέτοχο έναν από τους... Master Chef

PEXELS

Έξι νέα καταστήματα αναμένεται να ανοίξει η βρετανική αλυσίδας πίτσα Franco Manca στην Αθήνα, μεταξύ άλλων στο κέντρο της Αθήνας, στο Περιστέρι και στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα αποτελεί την πρώτη χώρα εκτός Βρετανίας στην οποία δραστηριοποιείται η εν λόγω αλυσίδα.

Η ανάπτυξη των καταστημάτων θα γίνει μέσω δικαιόχρησης (franchising), με τον δικαιοδόχο να είναι η εταιρεία Franco Manca GR IKE, η οποία έχει έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μέτοχοι της εταιρείας, σύμφωνα με το καταστατικό που έχει αναρτηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, είναι οι ακόλουθοι: με 40% ο Τζέιμς Ράβανο, ο οποίος τίθεται και διαχειριστής της εταιρείας, με 20% ο Ναμπίλ Μανκάριους, από 6,67% έχουν ο Ευ. Λιάκος και ο Ι. Λιάκος, 6,66% η Θ. Κωνσταντοπούλου και από 5% οι Χρ. Πασχαλίδου, Π. Ιωαννίδης, Φρ. Γιακουμής και Κων. Διαμαντής. O Τζέιμς Ράβανο έχει πολυετή πείρα στον χώρο της εστίασης, με θητεία στην αλυσίδα πίτσας Pizza Express και την αλυσίδα ιταλικών εστιατορίων Zizzi. Πρόκειται επίσης για τον ιδρυτή της αλυσίδας frozen yogurt με την επωνυμία Chillbox. Ο Ναμπίλ Μανκάριους είναι γενικός διευθυντής του ομίλου Fulham Shore, όπου ανήκει η αλυσίδα Franco Manca, ενώ όλοι οι μέτοχοι προέρχονται από τον χώρο της εστίασης.

Η Fulham Shore, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, έχει αναπτύξει έως σήμερα 56 Franco Manca στη Βρετανία, ενώ η δεύτερη αλυσίδα της, η Real Greek, διαθέτει 20 καταστήματα.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3BPBaJf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->