Futsal: ΠΑΣ Λαμία - Ταραχή Μεταμόρφωσης 7-6


Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος στην πρώτη κιόλας συμμετοχή στο θεσμό, πανηγύρισε η ομάδα μας καθώς στο νοκάουτ αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στο Χαλκιοπούλειο, επεκράτησε με 7-6 της Ταραχής Μεταμόρφωσης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, όμως οι παίκτες του Κώστα Τσαπραζλή αντέδρασαν και έκαναν το σκορ 4-2. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 4-4 για να κλείσει το ημίχρονο με την ομάδα μας να προηγείται 5-4.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έγινε το 6-4, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες της Ταραχής έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 6-6. Το σκορ αυτό παρέμενε μέχρι το προτελευταίο λεπτό του αγώνα και ενώ όλα έδειχναν ότι η πρόκριση θα κρινόταν στην παράταση η ομάδα μας πέτυχε το νικητήριο τέρμα.

Για την ιστορία τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Τάτσης (11΄, 12΄, 13΄), Μαρκάι (22΄, 38΄), Τριανταφύλλου (15΄) και Κακαβάς (19΄). Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Χούπας(2), Γιαννίσης(2) Τσίτος και Ζενέλης.

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας το Φάληρο (ομάδα SUPELEAGUE FUTSAL) σε αγώνα που θα γίνει τον Ιανουάριο. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας την επόμενη Κυριακή 21 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 εντός έδρας με αντίπαλο την Υπεροχή Τρικάλων στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της FUTSAL LEAGUE.





Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη