Ο Πελέ κάνει την τελευταία χημειοθεραπεία του για το 2021, η ανάρτηση που συγκινεί

Ο Πελέ κάνει την τελευταία χημειοθεραπεία του για το 2021, η ανάρτηση που συγκινεί

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την είσοδό του στο νοσοκομείο «Albert-Einstein» του Σάο Πάολο, έκανε ο Βραζιλιάνος θρύλος Πελέ. Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου καθησύχασε τους θαυμαστές του για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο για το πρόβλημα με τον όγκο στο έντερο και έστειλε το μήνυμα του στους followers του, αλλά και σε όλο τον κόσμο. «Κάθε μικρή νίκη είναι ένας λόγος για να πανηγυρίσουμε» ανέφερε.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου βρίσκεται στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», όπου είχε νοσηλευτεί και τον Σεπτέμβριο. Ο 81χρονος Βραζιλιάνος είχε νοσηλευτεί στην ίδια κλινική για έναν μήνα για την αφαίρεση όγκου στο δεξί του έντερο.

Ενημερώνοντας τους θαυμαστές του ότι… ετοιμάζεται για τις γιορτές, ο Πελέ έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας ότι η παρουσία του στο νοσοκομείο «Albert-Einstein» του Σάο Πάολο ήταν προγραμματισμένη.

Σημειώνεται ότι ο Βραζιλιάνος θρύλος του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου έπρεπε να κάνει την τελευταία χημειοθεραπεία για το 2021 και σε συνδυασμό με αυτή θα υποβληθεί σε μία νέα σειρά εξετάσεων.

Ο 81χρονος Πελέ έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα, καθώς προετοιμάζεται να γιορτάσει εκτός νοσοκομείου.

«Φίλοι μου, από τις 30 Σεπτεμβρίου που έφυγα από το νοσοκομείο, ξέρετε ότι έκανα μικρές χημειοθεραπείες στο πλαίσιο της θεραπείας μου. Σήμερα βρίσκομαι στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν και κάνω την τελευταία συνεδρία του 2021.

Ήθελα να μοιραστώ αυτό το επίτευγμα μαζί σας. Άλλωστε, κάθε μικρή νίκη είναι ένας λόγος για να πανηγυρίσουμε, δεν νομίζετε; Θα εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να κάνω μια νέα σειρά εξετάσεων, οπότε θα μείνω εδώ για μερικές μέρες.

Μην ανησυχείτε, μόλις ετοιμάζομαι για τις γιορτές» έγραψε ο Πελέ στο Instagram.

{https://ift.tt/3rPKhIx}



from Όλες οι ειδήσεις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ https://ift.tt/3pMB29c
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη