-->

Έρχονται προσλήψεις 4.000 νοσηλευτών και 910 γιατρών

eurokinissi

Προκήρυξη προσλήψεων 4.000 νοσηλευτών και 910 γιατρών στο ΕΣΥ, προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης από την Πάτρα.

Την προκήρυξη 4.000 θέσεων νοσηλευτών και 910 γιατρών για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, προανήγγειλε από την Πάτρα την οποία επισκέπτεται ο υπουργός Υγείας.

Ο Θάνος Πλεύρης που ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην απόφασή της για τις αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών, προανήγγειλε προκήρυξη για 4.000 νοσηλευτές και 910 γιατρούς, με προβάδισμα μάλιστα για το επικουρικό προσωπικό που εργάζεται ήδη στο ΕΣΥ.

Ο υπουργός Υγείας έγινε δεκτός με κινητοποιήσεις στην Πάτρα. Υγειονομικοί σε αναστολή ύψωσαν πλακάτ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασού τους και των αναστολών, ενώ άλλοι σε διαφορετική κινητοποίηση ζητούσαν ενίσχυση του ΕΣΥ.

 from Όλες οι ειδήσεις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ https://ift.tt/3oNcn5j
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->