Κατέρρευσε τοίχος μεγέθους γηπέδου σε αποθήκη της Amazon (βίντεο)

Κατέρρευσε τοίχος μεγέθους γηπέδου σε αποθήκη της Amazon (βίντεο)

Τοίχος αποθήκης της Amazon στο Ιλινόις κατέρρευσε εγκλωβίζοντας εργαζόμενους.

Δεκάδες θανάτους έχουν προκαλέσει οι ανεμοστρόβιλοι και η κακοκαιρία που πλήττουν το τις ΗΠΑ. Η οροφή μιας αποθήκης της Amazon κατέρρευσε με αποτέλεσμα να εγκλωβίσει πολλούς εργαζόμενους ενώ οι αρχές εκφράζουν τη βεβαιότητα πως υπάρχουν νεκροί.

{https://www.youtube.com/watch?v=T7rokLNflOM}

Τουλάχιστον 100 διασωστικά συνεργεία βρίσκονται έξω από την αποθήκη της Amazon στο Εντουαρτσβιλ του Ιλινόι, περίπου 40 χιλιόμετρα ανατολικά του Σεντ Λούις, όπου ένας τοίχος στο μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου κατέρρευσε παρασύροντας και την οροφή.

Πολλοί από τους εργαζόμενους μεταφέρθηκαν με βαν της αστυνομίας για να αξιολογηθεί η κατάστασή τους, ενώ ένας τραυματίας διακομίστηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο. Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν μέχρι αυτή την ώρα την αναζήτηση εγκλωβισμένων εργαζομένων. «Η ασφάλεια και η ευημερία των εργαζομένων και των συνεργατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα αυτή την ώρα» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας σε γραπτή δήλωση.



from Όλες οι ειδήσεις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ https://ift.tt/3ELHMdD
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη