Βόλος: Αρνητής γιατρός «κρατούσε» στο σπίτι ασθενείς με κορονοϊό

Βόλος: Αρνητής γιατρός «κρατούσε» στο σπίτι ασθενείς με κορονοϊό

Γιατρός συμβούλευε 60χρονη να μην μεταβεί στο Νοσοκομείο παρόλο που η κατάστασή της επιβαρύνονταν μέρα με την ημέρα.

Αποκαλύφθηκε γιατρός στον Βόλο που φέρεται να συμβούλευε ασθενείς να μην μεταβούν στο νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε. 

Αφορμή στάθηκε ο θάνατος μιας 60χρονης καθώς ο εν λόγο γιατρός φέρεται να απέτρεπε την γυναίκα από το να μεταβεί στο νοσοκομείο και την «κρατούσε» στο σπίτι, με την υγεία της να επιδεινώνεται.

Το περιστατικό που τον ¨"ξεσκέπασε"

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η 60χρονη πήγε στο νοσοκομείο όταν η κατάσταση της υγείας της ήταν μη αναστρέψιμη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι ο γιατρός έκανε δύο φορές κατ' οίκον επίσκεψη όταν εκείνη αναζητούσε νοσοκομειακή φροντίδα. 

Όπως φαίνεται, πρόκειται για «αρνητή» που έχει εκφράσει αντιεπιστημονικές τοποθετήσεις κατά του εμβολίου του κορονοϊού, σε βίντεο.

Για το συγκεκριμένο θέμα του βίντεο, η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, μετά από την απολογία του τού επέβαλε χρηματικό πρόστιμο.

Για την υπόθεση, εισαγγελέας έχει ζητήσει στοιχεία για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή για τις τοποθετήσεις του περί εμβολιασμού, ενώ τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό συμβούλιο για την καταγγελία.

Τέλος, σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος γιατρός φαίνεται πως λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του, ενώ έχει αναρτημένο στην πόρτα του πιστοποιητικό νόσησης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3J7LWPD
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη