Παραμονή Χριστουγέννων: Τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ την Παρασκευή

eurokinissi

Χωρίς ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ την παραμονή Χριστουγέννων, την ερχόμενη Παρασκευή.

Τις Παρασκευές, το ωράριο των σούπερ μάρκετ συνήθως είναι από τις 08:00 το πρωί έως τις 21:00. Ο Σκλαβενίτης, θα διατηρήσει το ίδιο ωράριο και για την ερχόμενη Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, ενώ η διαφοποίηση θα αφορά την Παρασκευή 31/12, όπου θα κλείσει στις 20:00.

Από κει και πέρα, τα σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος θα λειτουργήσουν από τις 08:00 έως τις 20:00, ενώ τα My Market θα λειτουργήσουν έως τις 21:00, όπως δηλαδή τις καθημερινές.

Τα Lidl, έχουν την απαραίτητη υποσημείωση ότι μπορεί να υπάρχουν διαφοροποιήσεις την Παρασκευή, με το ωράριο λειτουργίας να αφορά μέχρι στιγμής το διάστημα 08:00-21:00.

Σε κάθε περίπτωση, οι καταναλωτές καλό θα ήταν να αναζητήσουν το ωράριο λειτουργίας του σούπερ μάρκετ της περιοχής τους στον ιστότοπο των καταστημάτων, ώστε να μην υπάρξουν «προβλήματα» κατά τη βόλτα τους για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3J7XN03
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη