Διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου η αδελφή του Μητροπολίτη Κοσμά - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου η αδελφή του Μητροπολίτη Κοσμά - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Η αδελφή του Μητροπολίτη Κοσμά διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, τονίζεται ότι η 75χρονη έχει διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ.

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της αδελφής του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, η οποία πλέον έχει διασωληνωθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Η 75χρονη γυναίκα έχει διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ, αφού αφενός η ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου έχει πάψει από το καλοκαίρι να λειτουργεί ως ΜΕΘ κορονοϊού.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, όταν ο αδερφός της, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται ακόμη.

Η κατάστασή της υγείας της θεωρείται εξαιρετικά ασταθής από τους ιατρούς που την παρακολουθούν και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας, οι γιατροί διαπίστωσαν πολυοργανική ανεπάρκεια

Σύμφωνα με πληροφορίες του orthodoxtimes.gr, το ιατρικό προσωπικό που τον φροντίζει διαπίστωσε πολυοργανική ανεπάρκεια με βαριά επιδείνωση του αναπνευστικού. Η κατάσταση του είναι ιδιαιτέρως σοβαρή και οι γιατροί είναι πολύ συγκρατημένοι ως προς την εξέλιξη της υγείας του.

Οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν δε πολυοργανική ανεπάρκεια με βαριά επιδείνωση του αναπνευστικού.

Η κατάσταση του είναι ιδιαιτέρως σοβαρή και οι γιατροί είναι πολύ συγκρατημένοι ως προς την εξέλιξη της υγείας του.

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις 18 Νοεμβρίου, παραμένοντας αρχικά στην οικία του.



from Όλες οι ειδήσεις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ https://ift.tt/3IyQIFI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη