Παπανδρέου μετά τις καταγγελίες για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Είμαι... θεματοφύλακας

eurokinissi

«Θεματοφύλακας» και εγγυητής της διαδικασίας των εκλογών του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μια μέρα μετά τη «βόμβα» περί παρατυπιών στις κάλπες.

Με τα ΜΜΕ που «διαστρέβλωσαν τα λόγια του, όπως έκαναν και τότε με το "λεφτά υπάρχουν"» τα έβαλε ο Γιώργος Παπανδρέου, σχολιάζοντας τις καταγγελίες περί παρατυπιών στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ που έπεσαν σαν «βόμβα» χθες δυναμιτίζοντας το κλίμα λίγα 24ωρα πριν τις δεύτερες κάλπες για την εκλογή προέδρου.

«Εγώ πήρα καταγγελίες από το αρμόδιο όργανο και ζήτησα αυτά να διερευνυθούν. Για την ίδια την Παράταξη. Για την Δημοκρατία. Ήμουν καθαρός. Εξανίσταμαι με τα ΜΜΕ που διαστρεβλώνουν αυτά που λέω. Το έζησα και με το «λεφτά υπάχουν». Προφανώς δεν θέλουν να ακούσουν αυτά που λέω. Εγώ είμαι θεματοφύλακας και εγγυητής αυτής της διαδικασίας. Θέλω να είναι μία ανοιχτή, δημοκρατική διαδικασία. Είναι μία ουσιαστική προειδοποίηση για να προσέξουν στον β' γύρο» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος για τις δεύτερες κάλπες λέγοντας «Βεβαίως μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα στον β΄ γύρο». Στρέφοντας τα «βέλη» του προς τον αντίπαλό του, ανέφερε «Η μάχη γίνεται στην Βουλή» σχολιάζοντας το γεγονός πως ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εκλεγμένος στην Ευρωβουλή και δεν θα μπορεί να βρίσκεται στο κοινοβούλιο μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Σχετικά με τις αιχμές που άφησε ο Ανδρέας Λοβέρδος «φωτογραφίζοντάς τον», ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε: «Ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν εμένα. Δεν με θέλουν»



from Όλες οι ειδήσεις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ https://ift.tt/3IGbeUP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη