-->

Πρόταση σοκ από τη Ryanair: Να ταξιδεύουν μόνο εμβολιασμένοι με αεροπλάνα

(Φωτ.: EPA / ANDY RAIN)

Μόνο οι επιβάτες, οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, θα πρέπει να μπορούν να επιβιβαστούν σε αεροπλάνο, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Μάικλ Ο' Λίρι.

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να «κάνουν τη ζωή δύσκολη» για τους ανθρώπους, οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν χωρίς να έχουν κάποιον σοβαρό λόγο, φαίνεται να πρότεινε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής αεροπορικής εταιρείας, σύμφωνα με το wionews, που επικαλείται δημοσίευμα της Telegraph.

«Εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, δεν πρέπει να σας επιτραπεί να μπείτε στο νοσοκομείο, δεν πρέπει να σας επιτραπεί να πετάξετε, δεν πρέπει να σας επιτραπεί να χρησιμοποιείτε το μετρό του Λονδίνου και δεν πρέπει να επιτρέπεται να μπείτε ούτε στο τοπικό σούπερ μάρκετ ούτε στο φαρμακείο σας», φέρεται να δήλωσε ο Ο' Λίρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair είπε ότι η αεροπορική εταιρεία αναμένεται να κάνει πτήσεις με 10% λιγότερους επιβάτες τον Δεκέμβριο λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Αρκετοί επιβάτες αναμένεται είτε να ακυρώσουν είτε να καθυστερήσουν τα ταξίδια τους λόγω των περιορισμών.

Ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε ότι αναμένει επίσης πως οι πρώτοι μήνες του επόμενου έτους θα είναι «αδύναμοι» λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας σχετικά με τους περιορισμούς ή εάν τα νέα μέτρα επιβάλλονται από διαφορετικές κυβερνήσεις.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3soZ8dd
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->