-->

ΑΣΕΠ 12Κ/2021: Ξεκινούν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις - Όλες οι λεπτομέρειες

ΑΣΕΠ 12Κ/2021: Ξεκινούν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις - Όλες οι λεπτομέρειες

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 12Κ/2021 (101 μόνιμοι σε υπ. Τουρισμού και Εθνικό Κτηματολόγιο).

ΑΣΕΠ - Σε 17 περιοχές της χώρας θα προσληφθεί νέο προσωπικό εννέα διαφορετικών ειδικοτήτων. Η πλειοψηφία των θέσεων αφορά σε διοικητικούς.

Για αυτήν την ειδικότητα (υπάλληλοι γραφείου - διοικητικοί) γίνονται δεκτά 90 διαφορετικά πτυχία από πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Το Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 13 Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 28 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Ειδικότητες
ΠΕ Οικονομικού
ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού
ΠΕ Νομικών
ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών)
ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Τοπογράφων Μηχανικών)
ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Μηχανολόγων Μηχανικών)
ΠΕ Πληροφορικής
ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού
ΤΕ Τουριστικών Επιχειρήσεων

Περιοχές

Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Λασίθι
Λέσβο
Ροδόπη
Ανατολική Αττική
Αρκαδία
Αχαΐα
Ηράκλειο
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Κοζάνη
Λάρισα
Πειραιάς
Ρόδος
Σύρος
Φθιώτιδα

Το ΦΕΚ του ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις για τις θέσεις εργασίαςfrom Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3tdpejO
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->