Ανατριχίλα στην Άρτα: «Πατέρα, τον σκότωσα» είπε ο 16χρονος κι έστρεψε την καραμπίνα πάνω του

Ανατριχίλα στην Άρτα: «Πατέρα, τον σκότωσα» είπε ο 16χρονος κι έστρεψε την καραμπίνα πάνω του

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την τραγωδία στην Άρτα όπου 16χρονος σκότωσε κατά λάθος τον θείο του και μετά αυτοπυροβολήθηκε, στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα των οκτώ κυνηγών, οι οποίοι είναι όλοι συγγενείς μαζί τους χωρίστηκαν προκειμένου να καλύψουν μεγαλύτερη περιοχή, στο καρτέρι που είχαν στήσει κοντά το μικρό φράγμα της Άρτας.

Ο 33χρονος άντρας, πήρε μαζί του τον 16χρονο αγαπημένο του ανηψιό και πήγαν μαζί προς το δικό τους καρτέρι. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος μπερδεύτηκε και πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του με πυρομαχικά για αγριογούρουνο.

Ο θάνατος του 33χρονου άντρα ήταν ακαριαίος και στο άκουσμα του πυροβολισμού, ο πατέρας του 16χρονου και αδερφός του θύματος έτρεξε αμέσως να δει τι συμβαίνει.

Όταν ο ανυποψίαστος πατέρας του 16χρονου και αδελφός του 33χρονου, έφτασε κοντά στο παιδί του, τον ρώτησε τι συνέβη και το παιδί σε κατάσταση σοκ τον κοίταξε και του είπε πως σκότωσε τον θείο του, στρέφοντας ταυτόχρονα την καραμπίνα πάνω του και αμέσως αυτοπυρβολήθηκε.

Αμέσως μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι κυνηγοί της ομάδας και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβαν τον 16χρονο και τον διακόμισαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ότι οι πυροβολισμοί και οι φωνές των κυνηγών αναστάτωσαν ολόκληρη την αγροτική περιοχή που βρισκόντουσαν, με τους κατοίκους να ειδοποιούν κι αυτοί με τη σειρά τους τις Αρχές.

Αυτήν την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, έχει ολοκληρωθεί η χειρουργική επέμβαση του 16χρονου, στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας με την κατάσταση του ανήλικου να παραμένει κρίσιμη.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zj7YKW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη