Άρτα: Κρίσιμη ημέρα για τον 16χρονο, ξεκινά η διαδικασία αφύπνισης του

Άρτα: Κρίσιμη ημέρα για τον 16χρονο, ξεκινά η διαδικασία αφύπνισης του

Ξεκινά η αφύπνιση του 16χρονου που σκότωσε σε κυνήγι τον θείο του στην Άρτα. Συγκρατημένη αισιοδοξία απο τους γιατρούς

Σήμερα θα γίνει προσπάθεια αφύπνισης του 16χρονου στην Άρτα που σκότωσε στο κυνήγι τον θείο του και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του
Σταθερή και χωρίς περαιτέρω επιπλοκές χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 16χρονου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Άρτας μετά τον αυτοτραυματισμό του, όταν διαπίστωσε ότι είχε πυροβολήσει και σκοτώσει κατά λάθος στο κυνήγι τον 33χρονο θείο του.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, που εκδόθηκε χθες από τον Συντονιστή Διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου, Χριστόδουλου Ναθαναήλ, «η κατάσταση του 16χρονου ασθενή που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γ. Ν. Άρτας σήμερα είναι σταθεροποιημένη».

«Η κατάσταση του 16χρονου ασθενή που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γ. Ν. Άρτας σήμερα είναι σταθεροποιημένη. Ο ασθενής συνεχίζει να βρίσκεται σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Τα ζωτικά του σημεία είναι σταθερά και η οξυγόνωση των πνευμόνων ικανοποιητική.

Χθες η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου, καθώς και του θείου του, αδελφού του πατέρα του, οι οποίοι κατηγορούνται ο μεν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ο δε για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας, καθώς ήταν δικό του το όπλο που χρησιμοποίησε ο έφηβος.

Στις 12.00 η διαδικασία αφύπνισης

Από το πρωί υποβάλλεται σε διαγνωστικές εξετάσεις και περί τις 12:00 αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία της αφύπνισης.
Σε περίπτωση που όλα κινηθούν κανονικά, τότε μπορεί να βγει από τη ΜΕΘ τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο πατέρας του νεαρού δεν υπέστη τελικά έμφραγμα, αλλά είχε κάποιο επεισόδιο και έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το ίδιο έγινε και με την έγκυο μητέρα του, που υπέστη μεγάλο σοκ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3G0ABit
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη