Βύρωνας: 27χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook

Βύρωνας: 27χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook

Μία γυναίκα 27 ετών, κατήγγειλε στην αστυνομία πως ένας άνδρας με τον οποίο βγήκε ραντεβού μετά από γνωριμία μέσω Facebook, επιχείρησε να την βιάσει.

Μία 27χρονη κοπέλα κατήγγειλε πως ένας άνδρας, τον οποίο γνώρισε μέσω Facebook, επιχείρησε να την βιάσει όταν βγήκαν ραντεβού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το συμβάν έγινε τη δεύτερη μέρα του νέου έτους και ο καταγγελλόμενος ως δράστης φέρεται να την παρέσυρε κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα.
Η καταγγελία από την κοπέλα έγινε στο τμήμα ασφαλείας Βύρωνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς πως γνώρισε μέσω του Facebook έναν άνδρα, έκλεισαν ραντεβού και συναντήθηκαν στην οδό Φιλολάου, στο Παγκράτι.

Στη συνέχεια εκείνος, με το αυτοκίνητό του, την μετέφερε κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα, σε έναν απομονωμένο χώρο, όπου και σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας επιχείρησε να τη βιάσει.

Τότε η κοπέλα έβαλε τις φωνές και ο άνδρας την επέστρεψε στη Φιλολάου ενώ στη συνέχεια η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς δίνοντας και το προφίλ του στο Facebook.

Έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του άνδρα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/34sMBeQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη