Απορρίφθηκε η αίτηση Πάσσαρη: Παραμένουν τα τέσσερις φορές ισόβια

ΑΠΕ ΜΠΕ

«Όχι» είπε ο Άρειος Πάγος στην αίτηση αναίρεσης του βαρυποινίτη Κώστα Πάσσαρη με την οποία ζητούσε την μετατροπή της ποινής του.

Παρέμειναν τα ισόβια για τον Κώστα Πάσσαρη καθώς, απορρίφθηκε η αίτησή του με την οποία ζητούσε την αναίρεση των καταδικαστικών σε βάρος του αποφάσεων και των ποινών που του επιβλήθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις πρέπει να εκτίσει 4 φορές ισόβια και 49 χρόνια κάθειρξη, γεγονός που σημαίνει οτι πρακτικά δεν θα βγεί ποτέ από τη φυλακή.

Οι αποφάσεις αφορούσαν σε δολοφονίες των αστυνομικών κατά την αιματηρή απόδρασή του από το νοσοκομείο «Γενικό Κρατικό» το 2001.

Στην αίτησή του ο Πάσσαρης σημείωνε ότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματά του καθώς δεν μεταφέρθηκε από τη Ρουμανία στην Ελλάδα ώστε να παραστεί αυτοπροσώπως στο Δικαστήριο και γιατί δεν του δόθηκαν τα ελαφρυντικά της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και της υπέρβασης του εύλογου χρόνου της δίκης, που ζήτησε δια του συνηγόρου του στο ακροατήριο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3F1wfpS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη