Αποκάλυψη: Η Καρολάιν γνώριζε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο (βίντεο)

(Φωτ.: EUROKINISSI)

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε γνωρίσει την Καρολάιν και μετέπειτα τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Η Αλόννησος αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς για τρία πρόσωπα της επικαιρότητας. Δίχως να υπάρχει κάτι μεμπτό και υπό το πρίσμα της σύμπτωσης, αποκαλύφθηκε ότι το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο είναι σε απόσταση 200 - 300 μέτρων από εκείνο της αδικοχαμένης Καρολάιν, την οποία ο πρώην συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» γνώριζε από παιδί.

Σήμερα, όπως μεταδόθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, η Καρολάιν αρχικά και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη συνέχεια, είχαν γνωριστεί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα, το 2015, η 15χρονη Καρολάιν είχε παίξει σε (σχολική) παράσταση. Ήταν ένα χρόνο πριν γνωρίσει τον πιλότο και εκείνο το διάστημα η Καρολάιν ερευνούσε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική και «ζητούσε συμβουλές από τον Παναγιωτόπουλο».

Όταν η Καρολάιν γνωρίστηκε με τον Μπάμπη Παναγιωτόπουλο, έκαναν παρέα και οι τρεις μαζί. Ειδικά, το ζευγάρι με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είχαν ένα κοινό χόμπι: τις καταδύσεις. Είχαν κάνει, μάλιστα, καταδύσεις και οι τρεις μαζί, πάντα σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο ρεπορτάζ.

Επιπλέον, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε επιβιβαστεί στο ελικόπτερο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος τον είχε πάει βόλτα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HAetfg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη