Άγιος Παντελεήμονας: Στη φυλακή ο Αιγύπτιος για την ομηρία και τον ξυλοδαρμό της πρώην φίλης του

Άγιος Παντελεήμονας: Στη φυλακή ο Αιγύπτιος για την ομηρία και τον ξυλοδαρμό της πρώην φίλης του

Στη φυλακή οδηγείται ο Αιγύπτιος ο οποίος ξυλοκόπησε την πρώην φίλη του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Μετά την απολογία του το πρωί της Τετάρτης ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της αρπαγής καθώς και για πέντε πλημμελήματα, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος

Ο Αιγύπτιος οδηγείται στη φυλακή για την αρπαγή, την ομηρία και τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην φίλης του σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook. Ο Αιγύπτιος κράτησε όμηρο για περισσότερες από 5 ώρες στο σπίτι του στον Αγιο Παντελήμονα την πρώην συντρόφό του ξυλοκοπώντας την άγρια με το βίντεο του ξυλοδαρμού να κάνει το γύρο του διαδικτύου και να προκαλεί αποτροπιασμό.

Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο, ο 33χρονος ψέλλισε: «ζητώ συγγνώμη από εσάς κι από όλον τον κόσμο», ωστόσο, η μόνη που δεν πείστηκε σίγουρα, είναι το θύμα, η 30χρονη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, η οποία φοβάται για τη ζωή της.

 Συγκλονιστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό από τον 34χρονο Αιγύπτιο της νεαρής πρώην συντρόφου του με καταγωγή από τη Βουλγαρία που ανήμερα της Πρωτοχρονιάς κράτησε επί δύο ώρες όμηρο ενώ απειλούσε να τινάξει στον αέρα, με φιάλη υγραερίου, πολυκατοικία στην οδό Αλκιβιάδου, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Μάλιστα λόγω των σκληρού υλικού που περιέχεται στο βίντεο, έχει καλύψει τα πρόσωπα και έχει αφαιρεθεί ο ήχος από το βίντεο της ΕΡΤ.

Στο βίντεο αποτυπώνεται η βιαιότητα του 34χρονου Αιγυπτίου, ο οποίος εκτός εαυτού χτυπάει την 31χρονη πρώην σύντροφο του και την απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

Το βίντεο που προκαλεί αποτροπιασμό, έχει τραβηχτεί από τον 34χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος μάλιστα μετέδωσε την κακοποίηση της γυναίκας live μέσω facebook σε φίλους του.

Στην αρχή του βίντεο, ο Αιγύπτιος μαζί με την 31χρονη πρώην σύντροφο του, εμφανίζονται καθισμένοι σε καναπέ στο σπίτι 34χρονου. Αφού αρχίζει να μιλάει στην 31χρονη για τον ανδρισμό του, στη συνέχεια βγάζει τη ζώνη από το παντελόνι του.

Ο Αιγύπτιος κάποια στιγμή σηκώνεται από τον καναπέ και αρχίζει με το ένα χέρι να την χτυπάει με μπουνιές και χαστούκια στο πρόσωπο, ενώ με το άλλο την κρατά από το λαιμό.

Αφού σταματά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, στη συνέχεια αρπάζει την 31χρονη από τα μαλλιά και φέρνει το κεφάλι της κοντά στην κάμερα, που μεταδίδει live στους φίλους του. Εκεί, θα συνεχίσει να τη χτυπά με μανία στο πρόσωπο.

Ο Αιγύπτιος τελικά αφού αποδεικνύει τον «ανδρισμό» του στους φίλους του, σταματά τη live μετάδοση. Λίγη ώρα αργότερα, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας χτύπησαν την πόρτα τους διαμερίσματος του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα άρχισαν περίπου στις 6 το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, όταν ο Αιγύπτιος, αφού απήγαγε τη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ βρισκόταν στο Γαλάτσι με την αδερφή της, την οδήγησε στο σπίτι του και την κρατούσε όμηρο.

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, με τους ένοικους της πολυκατοικίας να αγωνιούν για την έκβαση της υπόθεσης. Στο σημείο μετέβη διαπραγματευτής της Αστυνομίας, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Την αστυνομία ενημέρωσε η αδερφή της γυναίκας. Με τετράμενη φωνή περιέγραψε στους δημοσιογράφους την στιγμή που ο Αιγύπτιος άρπαξε την νεαρή γυναίκα από το σπίτι. Όπως είπε, ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είχε προηγηθεί καβγάς. Χειροδίκησε εναντίον της ενώ την απείλησε και με μαχαίρι.

H γυναίκα απελευθερώθηκε μετά από επιτυχημένη επιχείρηση των αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων της ΕΛΑΣ, της ΕΚΑΜ, ενώ ο δράστης συνελήφθη δίχως να προβάλει αντίσταση στους αστυνομικούς.

Σοκάρει η μαρτυρία της 30χρονης

Σοκάρει η μαρτυρία της 30χρονης γυναίκας η οποία έζησε τον εφιάλτη της ομηρίας στα χέρια του συντρόφου της, ανήμερα την Πρωτοχρονιά στον Άγιο Παντελεήμονα.

"Ζω τρία χρόνια στην Ελλάδα. Με τον Αχμέντ έχουμε σχέση τους τελευταίους 4 μήνες. Μου είχε πει ότι θέλει να πάω εγώ και η αδερφή μου στο σπίτι του να κάνουμε Πρωτοχρονιά. Δεν πήγαμε και εκνευρίστηκε", φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς η νεαρή γυναίκα για τον Αιγύπτιο που απειλούσε να τινάξει στον άερα την πολυκατοικία.

Μάλιστα όπως σημειώνει, "όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, πήρε την φιάλη υγραερίου, άνοιξε την στρόφιγγα, έφυγε αέριο και κράταγε τον αναπτήρα στα χέρια".

"Ήταν ευέξαπτος και είχε επιθετική συμπεριφορά, και προκαλούσε τσακωμούς για ασήμαντες αιτίες. Εισέβαλε στο σπίτι στο Γαλάτσι, με χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ με έπιασε από τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα έως έξω.

Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω αλλά δεν με άφηνε να μιλήσω. Μου πήρε το κινητό τηλέφωνο, με βιντεοσκοπούσε και έκανε ζωντανή μετάδοση στο facebook σε φίλους του στην Αίγυπτο", όπως είπε.

"Ελεγε και ότι θα πεθάνουμε όλοι μαζί"

Στη συνέχεια η 30χρονη περιγράφει όσα ακολύθησαν. "Με πήγε στο σπίτι του και με χτυπούσε ασταμάτητα. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, πήρε την φιάλη υγραερίου, άνοιξε την στρόφιγγα, έφυγε αέριο και κράταγε τον αναπτήρα στα χέρια. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Έλεγε στους αστυνομικούς ότι τον είχα απατήσει, ότι είμαι δική του γυναίκα, θα με κάνει ότι θέλει και να μην τους νοιάζει.

Δεν βγαίνω με τίποτα έξω έλεγε και ότι θα πεθάνουμε όλοι μαζί. Έλεγε ότι τον έχουν πιάσει 7 φορές χωρίς να έχει κάνει τίποτα και ότι δεν υπάρχουν νόμοι εδώ".

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3G09unA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη