-->

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη μήνυσε παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση σε... δημόσια θέα (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη μήνυσε παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση σε... δημόσια θέα (βίντεο)

Μια νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης από τη Θεσσαλονίκη με θύτη γνωστό παίκτη ριάλιτι παιχνιδιού έρχεται να προστεθεί στον φαύλο κύκλο των σεξουαλικών επιθέσεων και των βιασμό γυναικών στη χώρα μας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, μια 16χρονη κοπέλα κατέθεσε μήνυση εναντίον παίκτη ριάλιτι που προβάλλεται αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, και τον κατηγορεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η μήνυση βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης από τις εισαγγελικές Αρχές.

Η 16χρονη ισχυρίστηκε ότι επέστρεφε σπίτι της μετά από νυχτερινή διασκέδαση, όταν ο παίκτης ριάλιτι την άρπαξε από την κουκούλα και την θώπευσε σε ευαίσθητα σημεία του σώματος της κοντά στη γεννητικά της όργανα. Ο θύτης, μάλιστα, πρότεινε στην ανήλικη να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να της κάνει μασάζ. Η έφηβη ξέφυγε, κατευθύνθηκε σπίτι της και είπε στους γονείς της τα όσα της συνέβησαν. Ακολούθως μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και έκαναν καταγγελία, με τις Αρχές να επικοινωνούν με τον παίκτη τηλεφωνικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παίκτης αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο περιστατικό και εις βάρος του δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 16χρονης Μαρίας Γαλλιού «όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3fAGszr
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->