Διασκέδαζαν σε τουαλέτες μαγαζιού για να «ξεφύγουν» από τα μέτρα για την Όμικρον

(Φωτ. αρχείου: PIXABAY)

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σε προθάλαμο για τις τουαλέτες ενός κέντρου διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη έκαναν δεκάδες θαμώνες!

Αδιανόητα περιστατικά λαμβάνουν χώρα εν μέσω κορύφωσης του πανδημικού κύματος της μετάλλαξης Όμικρον. Μοιάζει απίστευτο αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου η Αστυνομία βεβαίωσε παραβάσεις για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας σε κέντρο διασκέδασης στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης καθώς το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ενώ έμοιαζε κλειστό, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, λειτουργούσε με μουσική και εξυπηρετούσε τους πελάτες στον υπόγειο χώρο, στον προθάλαμο για τις τουαλέτες!

Το βίντεο με τους νεαρούς που διασκέδαζαν χορεύοντας και χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις, ανήρτησε μάλιστα στο διαδίκτυο ένας 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη. Για την υπόθεση συνελήφθη ακόμη η 22χρονη υπεύθυνη του καταστήματος.

Πρόστιμο αντίστοιχου ύψους και αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε επίσης τα ξημερώματα της Κυριακής σε καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ συνελήφθη ο 39χρονος ιδιοκτήτης της, που λειτουργούσε την επιχείρησή του μετά τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας τα νέα μέτρα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3pHMeFo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη