Νόβακ Τζόκοβιτς: Συνελήφθη και πάει για... απέλαση από την Αυστραλία

Twitter Ksenija Pavlovic McAteer

Τελικά... συνελήφθη ο Νόβακ Τζόκοβιτς και πάει για απέλαση από την Αυστραλία, χάνοντας έτσι το Australian Open, παρά το ότι κέρδισε το δικαστήριο νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Σέρβου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς τελικά... συνελήφθη στη Μελβούρνη!

{https://twitter.com/DjokovicFan_/status/1480449741112496128}

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει Σέρβα δημοσιογράφος που μίλησε με τον πατέρα του Νόλε, έγινε σύλληψη του 34χρονου τενίστα με σκοπό την απέλασή του!

Όλα αυτά, μόλις δύο ώρες μετά τη δικαίωσή του από το ομοσπονδιακό δικαστήριο, που ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας του.

{https://twitter.com/ksenijapavlovic/status/1480444088969314304}

Έτσι, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης συνελήφθη από τις αρχές με σκοπό την απέλασή του, παρά το ότι δικαιώθηκε στην υπόθεση της βίζας του και όλα έδειχναν ότι θα συμμετείχε κανονικά στο Australian Open.

{https://twitter.com/oliverbrown_tel/status/1480449494151954433}

Όμως, ο υπουργός Μετανάστευσης είχε το δικαίωμα να προβεί σε προσωπική ενέργεια για την απέλασή του, κάτι που πιθανότατα συνέβη και έτσι ο Σέρβος θρύλος του τένις θα φύγει από την Αυστραλία, εκτός αν υπάρξει ακόμα μια δραματική αλλαγή δεδομένων.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FbaaWb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη