Ποιος ήταν ο αρχικός τίτλος της σειράς «Απαράδεκτοι»

Twitter

Οι «Απαράδεκτοι» επέστρεψαν στο Mega και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα για την εμβληματική σειρά άφησε εποχή. Ο Τζώνη Καλημέρης αποκάλυψε τον αρχικό τίτλο της σειράς.

Η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα, που πρωτοσυστήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1991, με πρωταγωνιστές τους Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρο Παπαδόπουλο, Γιάννη Μπέζο, Βλάσση Μπονάτσο, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλη Χαλακατεβάκη δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό κάθε εβδομάδα.

Ο Τζώνη Καλημέρης θυμήθηκε ότι η σειρά είχε διαφορετικό τίτλο, καθώς η Δήμητρα Παπαδοπούλου είχε ονομάσει τη σειρά «Απαράδεκτες Ιστορίες», με τον ίδιο να προτείνει τον τίτλο «Απαράδεκτοι», κάτι που άρεσε σε όλους και τελικά... καθιερώθηκε.

Λίγο αργότερα, ένας χρήστης του Twitter τον ρώτησε για τον λόγο που απέρριψε τα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1, με τον Τζώνη Καλημέρη να απαντά: «Έλα ντε…»!



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3K4ZDzA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη