Σύσκεψη Μητσοτάκη λόγω παραλλαγής «Όμικρον» - Την Τετάρτη οι αποφάσεις για τα σχολεία

Σύσκεψη Μητσοτάκη λόγω παραλλαγής «Όμικρον» - Την Τετάρτη οι αποφάσεις για τα σχολεία

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να επαναλειτουργήσει η εκπαίδευση κανονικά στις 10 Ιανουαρίου.

Ανησυχία επικρατεί με την εκθετική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, που έχει πυροδοτήσει η μετάλλαξη Όμικρον. Κυβέρνηση και ειδικοί κάνουν συνεχώς συσκέψεις, ενώ τα επόμενα 24ωρα θα δούμε και οι οριστικές αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων.

Συγκεκριμένα στη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απασχόλησε πέρα ​​από την πορεία της πανδημίας και το άνοιγμα των σχολείων στις 10 Ιανουαρίου.

Οι οριστικές αποφάσεις θα πρέπει. τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου και το αργότερο έως την Πέμπτη, πρώτα ξεθαρρεύει η εικόνα από τα κρούσματα, αφού συνήθως η Τρίτη "δίνει" τον μεγαλύτερο αριθμό μολύνσεων

Οι αποφάσεις που θα αποφασίσουν από την κυβέρνηση, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και έπειτα από συνεννόηση με τους ειδικούς. Μάλιστα, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων συνεδριάζει αύριο Τρίτη με βασικό θέμα το άνοιγμα των σχολείων.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3EPSkrm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη