Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ 36χρονη μητέρα και το πρόωρο μωρό της

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ 36χρονη μητέρα και το πρόωρο μωρό της

Νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο οκτώ παιδιά από τα οποία τα δύο εισήχθησαν χθες (2/1), προληπτικά και με ήπια συμπτώματα.

Διασωληνώθηκε 36χρονη λεχώνα και το πρόωρα γεννημένο μωρό της, ενω συνολικά νοσηλεύονται 8 παιδιά με κορονοϊό, στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να πάρουν με καισαρική το βρέφος που κυοφορούσε μόλις 22 εβδομάδες η 36χρονη η οποία είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και να διασωληνώσουν τόσο την ίδια όσο και το πρόωρα γεννημένο μωρό της.

 Η κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

«Δεχόμαστε μεγάλη πίεση» ανέφερε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Γιώργος Δόντσιος μιλώντας στο GRTimes, δίνοντας στοιχεία για την εξέλιξη της χθεσινοβραδινής εφημερίας.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι χθες Κυριακή (2/1) προσήλθαν στο νοσοκομείο 205 περιστατικά κορονοϊού και μέχρι σήμερα στις 8:00 π.μ (οπότε έληξε τυπικά η εφημερία) είχαν γίνει 45 εισαγωγές, ενώ άλλα 25 περιστατικά εξετάζονταν ως ύποπτα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32Ha1fO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη