-->

Απίστευτο: Γεννήθηκε κατσικάκι με πρόσωπο... ανθρώπου (βίντεο)

(Φωτ. αρχείου: PIXABAY)

Μια γέννα πολύ διαφορετική από τις φυσιολογικές είχε μια κατσίκα στην Ινδία προκαλώντας κατάπληξη στους ντόπιους και όχι μ΄όνο.

Ένας Ινδός αγρότης έμεινε έκπληκτος δύο ημέρες πριν από το νέο έτος όταν μια από τις κατσίκες του γέννησε ένα κατσικάκι με το «πρόσωπο ενός ανθρώπου» το οποίο οι γείτονες χαρακτήρισαν ως «σημάδι» από τον Θεό.

Η κατσίκα που ανήκε στον 46χρονο αγρότη Shakar Das, έχεο βγάλει αρκετούς... απογόνους στο χωριό Gangapur στο βορειοανατολικό ινδικό κρατίδιο Ασάμ.

Ωστόσο, το δεύτερο κατσικάκι που γέννησε, όταν εμφανίστηκε έδεχνε να έχει πρησμένο, παραμορφωμένο πρόσωπο που έμοιαζε με ανθρώπινο κεφάλι, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Σακάρ είπε ότι η κατσίκα γεννήθηκε ζωντανή παρά τις παραμορφώσεις της, αλλά αργότερα το ζώο πέθανε.

Στην Ινδία, η γέννηση ενός παραμορφωμένου ζώου θεωρείται κακός οιωνός ή κακή τύχη, ανέφεραν οι ντόπιοι. Ο Σακάρ είπε: «Οι γείτονες έσπευσαν στο σπίτι μας. Όλοι έμειναν συγκλονισμένοι από την εμφάνισή του».

Ο γείτονας Rakesh Kumar πρόσθεσε: «Σε πολλούς τομείς, θεωρείται προειδοποίηση. Ο λαός βλέπει τις μεταλλαγμένες γεννήσεις ως σημάδι από τον Θεό».from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3eJRIJA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->