-->

Αμφιβολίες από Μανωλόπουλο για τα μέτρα σε σχολεία: «Φοβάμαι πως το Σαββατοκύριακο θα αλλάξουν»

Αμφιβολίες από Μανωλόπουλο για τα μέτρα σε σχολεία: «Φοβάμαι πως το Σαββατοκύριακο θα αλλάξουν»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας Ευάγγελος Μανωλόπουλος τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος του σχολείου με τα απαραίτητα μέτρα. 

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, σχετικά με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τα σχολεία.

«Αμφιβάλλω αν θα ισχύσουν μέχρι το Σαββατοκύριακο», είπε χαρακτηριστικά εξηγώντας πως «η Όμικρον είναι σε άνοδο και δεν έχουμε δει ακόμα τι σημαίνει σε εισαγωγές στα νοσοκομεία».

Ο καθηγητής ανέφερε ακόμα ότι η κυβέρνηση βιάστηκε να πάρει μια απόφαση για τα σχολεία ενώ έπρεπε να περιμένει για να δει τους αριθμούς και την πορεία της πανδημίας μέχρι τουλάχιστον το Σάββατο.

Ο Ευάγγελος Μανωλόπουλος τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος του σχολείου με τα απαραίτητα μέτρα, ενώ τόνισε πως «πρέπει να βρεθεί μια λύση για τον ΕΟΔΥ, πώς θα κάνει τα τεστ, ποιος θα τα κάνει» αφού «για την επαρχία αυτά δεν είναι ρεαλιστικά».

 

 from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3pWjdG2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->