Εντός της ημέρας λύνεται το πρόβλημα με τα θετικά rapid test των εμβολιασμένων σε ΕΦΚΑ και ΕΡΓΑΝΗ

Εντός της ημέρας λύνεται το πρόβλημα με τα θετικά rapid test των εμβολιασμένων σε ΕΦΚΑ και ΕΡΓΑΝΗ

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαριστεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με την αποδοχή των rapid test από τα συστήματα του ΕΦΚΑ και της Εργάνης, δήλωσε αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι που έχουν θετικό rapid test σε ΕΦΚΑ και ΕΡΓΑΝΗ.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν γίνεται δεκτό το rapid και απαιτείται θετικό μοριακό τεστ, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, εξήγησε μέσω ANT1, πως το πρόβλημα αναμένεται να λυθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Εκτίμησε πως αυτό δεν είναι πρόβλημα, στην ουσία, αλλά αληθινό πρόβλημα είναι αυτό «που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι αυτό της μεγάλης έλλειψης προσωπικού, λόγω νόσησης».

Εξήγησε επίσης πως θα δοθούν απαντήσεις για τις άδειες ειδικού σκοπού και κάλεσε τον κόσμο "να βγάλει λίγο αβεβαιότητα από το πλάνο".

"Μέσα σε 7-10 μέρες θα δούμε αν κάναμε τη σωστή επιλογή", είπε.

Ερωτηθείς σχετικά με την τιμή των PCR τεστ, είπε πως "όταν έχεις τόσο μεγάλη ζήτηση είναι αναγκαστικό να έχεις διατίμηση".



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HBqOjh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη