Κορονοϊός: Η νέα ΚΥΑ για τα μέτρα προστασίας που ισχύουν σε Δημόσιο και ΟΤΑ την τρέχουσα εβδομάδα

Κορονοϊός: Η νέα ΚΥΑ για τα μέτρα προστασίας που ισχύουν σε Δημόσιο και ΟΤΑ την τρέχουσα εβδομάδα

Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. Β΄ 32/8.1.2022) με τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από την περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού, για το χρονικό διάστημα 30/1/2021-17/01/2022.

Η νέα ΚΥΑ αντικατέστησε αντίστοιχη προηγούμενη που είχε εκδοθεί στις 29 Δεκεμβρίου και αφορούσε το ίδιο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά ειδικά τη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα, συμπεριλαμβανομένης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα μέτρα ορίζονται στην Ενότητα 1 του Πίνακα στο Κεφάλαιο Β' του άρθρου 1 της ΚΥΑ.

Ο αριθμός των εργαζομένων με τηλεργασία καθορίζεται σε ποσοστό έως 50 %, βάσει πλάνου εργασιών κάθε Υπηρεσίας, για την κατάρτιση του οποίου λαμβάνονται υπόψη η φύση των καθηκόντων των εργαζομένων, οι εργαζόμενοι που ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου και οι ανάγκες κάθε Υπηρεσίας

Η προσέλευση των εργαζομένων πραγματοποιείται σταδιακά, σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες και τις οδηγίες του αρμόδιου Προϊσταμένου.

Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, ενώ το κοινό εισέρχεται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο των οριζόμενων στην ΚΥΑ δικαιολογητικών.

ΚΥΑ 1



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HPzO4x
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη