«Ο Τζόκοβιτς είναι ψεύτης, ύπουλος και μ@@κας»: Τα «γαλλικά» αυστραλών παρουσιαστών με ανοιχτά μικρόφωνα

«Ο Τζόκοβιτς είναι ψεύτης, ύπουλος και μ@@κας»: Τα «γαλλικά» αυστραλών παρουσιαστών με ανοιχτά μικρόφωνα

Εκτεθειμένοι δύο παρουσιαστές ειδήσεων που στόλισαν με «γαλλικά» τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην υπόθεση θρίλερ με το Αυστραλιανό ΟΡΕΝ.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο δύο παρουσιαστών του «Channel 7» της Αυστραλίας, οι οποίοι μιλώντας για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, επιτίθενται προσωπικά στον Σέρβο, χαρακτηρίζοντάς τον «ψεύτη, ύπουλο και μαλ@@κα».

Ο Μάικ Άμορ και η Ρεμπέκα Μάντερν, ενώ είναι σε διάλειμμα από τον αέρα της εκπομπής, αρχίζουν να συζητούν για τη δικαστική νίκη του Τζόκοβιτς -η οποία παρά ταύτα δεν ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Australian Open.

«Όπως και να το δεις, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας ψεύτης, ύπουλος μαλ..,», επεσήμανε η Μάντερν με τον Αμόρ να συμφωνεί μαζί πως όντως «Είναι μαλ...».

«Είναι ατυχές που όλοι οι άλλοι που είναι γύρω του έμπλεξαν. Αλλά, να βγεις έξω όταν ξέρεις ότι είσαι θετικός στην COVID... Λοιπόν, δεν νομίζω ότι ήταν θετικός στην COVID» επεσήμανε η γυναίκα δημοσιογράφος.

«Έδωσε μια ηλίθια γαμ@@@ δικαιολογία», αντέτεινε ο Αμόρ προσθέτοντας πως: «μετά έπεσε στα δικά του ψέματα. Αυτό συμβαίνει, σωστά; Αυτό ακριβώς έγινε».

Μάλιστα, ο παρουσιαστής εκτίμησε πως η αυστραλιανή κυβέρνηση έκανε που έβαλε τον Τζόκοβιτς σε ένα ξενοδοχείο όπου ζουν μετανάστες, αλλά «οι περισσότεροι δίκαιοι άνθρωποι» θα εξακολουθούσαν να πιστεύουν πως είναι «μαλ@@@».

{https://twitter.com/Mick_Roos3/status/1480876008685256705?s=20}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3tl2zlp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη