Εμβολιασμοί για τον κορονοϊό, χωρίς ραντεβού, στη Θεσσαλονίκη

(Φωτ.: EUROKINISSI)

Όσοι πολίτες της Θεσσαλονίκης θέλουν να εμβολιαστούν χωρίς να κλείσουν ραντεβού σε κάποια δομή, μπορούν να το κάνουν μέσα από τη δράση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, μια κινητή μονάδα εμβολιασμού της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Μακεδονίας), θα βρίσκεται σε πέντε διαφορετικά σημεία την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα πραγματοποιεί εμβολιασμούς για τον κορονοϊό σε πολίτες της Θεσσαλονίκης χωρίς ραντεβού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εμβολιασμού, η μονάδα θα εγκατασταθεί στα εξής σημεία:

- Τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στις Συκιές, στο κτήριο του Γ' ΚΑΠΗ, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου με Περγάμου από τις 09:00 έως τις 17:00.

- Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου στην περιοχή Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη και συγκεκριμένα στο Α' ΚΑΠΗ της οδού Κουντουριώτη 29, από τις 09:00 έως τις 17:00.

- Την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στον Εύοσμο, στην πλατεία Σκρα, από τις 09:00 έως τις 15:00.

- Την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου στη Διαλογή Ευόσμου από τις 08:30 έως τις 11:00 και την ίδια μέρα στον Άγιο Νεκτάριο Δενδροποτάμου από τις 11:30 έως τις 15:00.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zePlry
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη