Μετάλλαξη Όμικρον: Τα κρούσματα σε παιδιά και νέους αυξήθηκαν κατακόρυφα (βίντεο)

Μετάλλαξη Όμικρον: Τα κρούσματα σε παιδιά και νέους αυξήθηκαν κατακόρυφα (βίντεο)

Προτίμηση στις νεότερες ηλικίες, κυρίως στην ομάδα 18-30 ετών, δείχνει η μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού που τείνει να επικρατήσει ολοκληρωτικά στις περισσότερες χώρες του πλανήτη.

Επιπλέον, τα κρούσματα στα παιδιά έχουν ανέβει περίπου κατά 20% από τη μετάλλαξη Όμικρον σε σύγκριση με το τρίτο κύμα, της μετάλλαξης Δέλτα, όπως ανέφερε ο κ. Σταύρος Νικολάου, στέλεχος μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας της Νοτίου Αφρικής.

Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, ο κ. Νικολάου επιβεβαιώνει την πορεία της μετάλλαξης Όμικρον στις μικρότερες ηλικίες με τα στοιχεία από τη χώρα που πρωτο-εμφανίστηκε η μετάλλαξη ενώ τονίζει τη σημασία των εμβολίων.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Νικολάου επισημαίνει πως οι ενισχυτικές δόσεις των εμβολίων είναι πολύ σημαντικές για να αντιμετωπίσουμε τόσο την «Όμικρον», όσο και τις μεταγενέστερες μεταλλάξεις.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HqRVO0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη