-->

Επίδομα παιδιού Α21: Πότε θα κλείσει η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για την υποβολή των αιτήσεων

Επίδομα παιδιού Α21: Πότε θα κλείσει η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για την υποβολή των αιτήσεων

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21 είναι ανοιχτή προκειμένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι χιλιάδες δικαιούχοι.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΟΠΕΚΑ, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για Α21 θα δέχεται αιτήσεις για την καταβολή επιδόματος παιδιού έτους 2021, μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2022

Διευκρινίζεται ότι η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη ήδη από τις 29 Δκεμβρίου της χρονιάς που μόλις αποχαιρετήσαμε για τους δικαιούχους του επιδόματος που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2021 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν έκαναν οριστική υποβολή της.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 (στον σύνδεσμο https://ift.tt/2XPYlRa) μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2022.

Μετά τις του μηνός η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή της αίτησης για το έτος 2021.

Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν λεπτομερώς για το επίδομα παιδιού μπορούν να επισκεφθούν την σχετική σελίδα του ΟΠΕΚΑ.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3pKeKpV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->