-->

Η ευχή της Ιωάννας Παλιοσπύρου για το 2022 δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της (εικόνα)

Η ευχή της Ιωάννας Παλιοσπύρου για το 2022 δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της (εικόνα)

Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε για το 2022 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η 35χρονη γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα από την Έφη Κακαράντζουλα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στάθηκε παλικαρίσια απέναντι στη γυναίκα που προσπάθησε να της καταστρέψει τη ζωή και με αφορμή λοιπόν, την έλευση του 2022 η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να στείλει τη δική της ευχή.

Συγκεκριμένα πόζαρε δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε για το σπίτι της και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε «καλή χρονιά». Στη συνέχεια μάλιστα πρόσθεσε: «Το 2022 ΟΛΟΙ μας να βρεθούμε δίπλα σε κάποιον που το χρειάζεται και να βάλουμε το λιθαράκι μας για κάτι πιο όμορφο».

Αναλυτικά το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Instagram έχει ως εξής:

«Η ευχή μου για το 2022 είναι ΟΛΟΙ μας να βρεθούμε δίπλα σε κάποιον που το χρειάζεται και να βάλουμε το λιθαράκι μας για κάτι πιο όμορφο, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας. "After all, all we have is each other". Happy New Year 2022».

{https://ift.tt/3JA0LuH}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qKE6TK
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->