-->

Γιατί δεν εμβολιάζονται οι Έλληνες, τι λέει νέα έρευνα (πίνακας)

Γιατί δεν εμβολιάζονται οι Έλληνες, τι λέει νέα έρευνα (πίνακας)

Έρευνα της Focus Bari δείχνει ποιος είναι ο λόγος που μένουν ανεμβολίαστοι οι Έλληνες, τονίζεται ότι τα αποτελέσματα της τελευταίας μέτρησης προέκυψαν μεταξύ 21-31 Δεκεμβρίου σε δείγμα 1.002 Ελλήνων 18 έως 74 χρόνων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας η αναλογία των εμβολιασμένων/θετικών να κάνουν το εμβόλιο Ελλήνων παρουσιάζει σταθερή άνοδο από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2021.

Η εικόνα στο τέλος του 2021 δείχνει πως λίγο περισσότεροι από 4 στους 5 Έλληνες έχουν ήδη κάνει/έχουν ραντεβού/θα κάνουν οπωσδήποτε το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας μέτρησης που διενεργήθηκε μεταξύ 21-31 Δεκεμβρίου σε δείγμα 1002 Ελλήνων 18-74 χρόνων:

H αναλογία των εμβολιασμένων/θετικών να κάνουν το εμβόλιο Ελλήνων παρουσιάζει σταθερή άνοδο από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2021, και από εκεί και πέρα παραμένει σταθερή/οριακά αυξανόμενη στις τρεις τελευταίες μετρήσεις, αύξηση που προέρχεται κυρίως από τις μεγάλες ηλικίες.

Η εικόνα στο τέλος του 2021 δείχνει πως λίγο περισσότεροι από 4 στους 5 Έλληνες έχουν ήδη κάνει/έχουν ραντεβού/θα κάνουν οπωσδήποτε το εμβόλιο.

Οι νεαρές ηλικίες (έως 44 χρόνων) παρουσιάζουν τα ψηλότερα ποσοστά των διστακτικών, και μια σταθερή αναλογία «αρνητών» βρίσκεται σε όλες τις ηλικίες.

Για τους αρνητές, ο κυριότερος λόγος είναι η άρνηση να κάνουν κάτι που τους επιβάλλεται εκβιαστικά (65%) και ακολουθούν χαμηλότερα οι αμφισβητήσεις περί του εμβολίου και των επιπτώσεών του στην υγεία.

Συγκεκριμένα:

  • Το 57% δηλώνει ότι το εμβόλιο δεν είναι δοκιμασμένο / είναι πειραματικό
  • Το 43% δηλώνει ότι υπάρχει φόβος για τις άμεσες παρενέργειες
  • Το 14% δηλώνει ότι ανήκει σε ομάδα που δεν επιτρέπεται
  • Το 21% δηλώνει πανδημία είναι κατασκευασμένη & παραπλανητική
  • Το 65% δηλώνει ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί εκβιαστικά

anemvoliastoi ereyna

Δείτε όλη την έρευνα (PDF)from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3rcWe8Z
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->