Πού και πότε ανοίγει το πρώτο κατάστημα Carrefour στην Ελλάδα

eurokinissi

Επιστρέφει μετά από 10 χρόνια η εταρία Carrefour στην Ελλάδα και είναι ετοίμη να ανοίξει σε σύντομο χρονικό διάστημα τα πρώτα της καταστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FnB Daily, o αρχικός σχεδιασμός για το δίκτυο στην Ελλάδα αφορά στο άνοιγμα οκτώ καταστημάτων Carrefour και πολλών franchises, ενώ το πρώτο κατάστημα της γαλλικής αλυσίδας θα ανοίξει στην Κρήτη.

Τα πρώτα καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν για το κοινό τον Ιούνιο του 2022.

«Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα της λιανικής και των τροφίμων και ήταν μεγάλη μας επιθυμία να επαναφέρουμε την Carrefour στην ελληνική αγορά. Στις συζητήσεις μας με την Carrefour International Partnership επιβεβαιώθηκαν πλήρως ο στρατηγικός σχεδιασμός και η φιλοδοξία μας για τα brands της Carrefour», εξηγεί ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, CEO της Teleunicom.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Patrick Lasfargues, Executive Director της Carrefour International Partnership, «ο όμιλος Teleunicom και η θυγατρική του, Retail & more, είναι για εμάς η καλύτερη βάση για να μπούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στην ελληνική αγορά.

Η γαλλική Carrefour είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες υπεραγορών, με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική. Εισήλθε στην ελληνική αγορά το 1995 μετά από συμφωνία συνεργασία με την οικογένεια Μαρινόπουλου.

Τον Ιούνιο του 2012, η Carrefour ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ελληνική αγορά, και την ανάληψη της εταιρείας εξ ολοκλήρου από τον όμιλο Μαρινόπουλου, λόγω της συνεχούς μείωσης της κατανάλωσης και της έντονης αβεβαιότητας για την επόμενη ημέρα, σε συνέχεια της αποχώρησης της γερμανικής Aldi και την πτώχευση της ελληνικής Ατλάντικ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3K3TKm9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη