Έρχονται χιόνια μέχρι και στο Σύνταγμα

Έρχονται χιόνια μέχρι και στο Σύνταγμα

Τσουχτερό κρύο και χιόνια μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας αναμένονται τις επόμενες ημέρες - Πότε θα πέσει ο υδράργυρος κάτω από το μηδέν

Άσπρη ημέρα προβλέπει για το λεκανοπέδιο της Αττικής το meteo στο τέλος της εβδομάδας, καθώς χιονόπτωση θα σημειωθεί ακόμη και στο Σύνταγμα.

Η πτώση της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, με τον υδράργυρο να κατρακυλά κάτω από το μηδέν - ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας - τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με το meteo, στις 8 το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 0 βαθμούς Κελσίου.

sy

Την ίδια ώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι, η θερμοκρασία θα φτάσει τους - 2 βαθμούς Κελσίου ενώ θα χιονίζει σχεδόν αδιάκοπα.

oly

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zJ4rG7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη