Άνδρας κρατάει όμηρο την κοπέλα του και απειλεί να ανατινάξει την πολυκατοικία που εκκενώθηκε

Άνδρας κρατάει όμηρο την κοπέλα του και απειλεί να ανατινάξει την πολυκατοικία που εκκενώθηκε

Κατάσταση ομηρείας βρίσκεται σε εξέλιξη  στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα,  αυτή την ώρα, καθώς άνδρας εισέβαλε σε πολυκατοικία και κρατάει την πρώην κοπέλα του, απειλώντας να την σκοτώσει.

Ο άνδρας κρατάει και μια φιάλη υγραερίου απειλώντας να προκαλέσει ισχυρή έκρηξη. Η πολυκατοικία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Αλκιβιάδου.

Το σημείο έχει περικυκλωθεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σπεύδει και ειδικός διαπραγματευτής.. 

Μάλιστα η πολυκατοικία έχει εκκενωθεί προληπτικά ενώ έχει φτάσει και πλήρωμα της Πυροσβεστικής, μήπως χρειαστεί άμεση επέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας απειλεί ότι θα προκαλέσει έκρηξη κρατώντας φιάλη υγραερίου.

Η αρχική ενημέρωση στην κάρτα που άνοιξε στην άμεση δράση όταν δέχτηκε τηλεφώνημα για το περιστατικό, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανέφερε ότι ένας άνδρας μπήκε σε σπίτι δύο αλλοδαπών γυναικών και άρπαξε τη μία.

Το πρώην ζευγάρι είναι αλλοδαποί. Η κλήση στην αστυνομία έγινε από την αδερφή της κοπέλας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3EXx9UJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη