Απίστευτες δηλώσεις από τον Μητροπολίτη Κοζάνης: Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε; (βίντεο)

Απίστευτες δηλώσεις από τον Μητροπολίτη Κοζάνης: Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε; (βίντεο)

Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, μετά τον αγιασμό, μιλούσε εντός του ναού για το γηροκομείο, όπου βρίσκονται αυτή τη στιγμή 80 ηλικιωμένοι.

Ξαφνικά ακούστηκε ένας θόρυβος, που προκάλεσαν όπως φάνηκε πιστοί που ήθελαν να φύγουν από την εκκλησία.

"Θα τα γκρεμίσετε όλα, δεν θα αφήσετε τίποτα! Όλοι να φύγετε πρώτοι, ε δεν γίνεται! Τι να πεις κύριε Δήμαρχε, Έλληνες είμαστε… δεν έχουμε ησυχία" είπε ο Μητροπολίτης, ενώ όλοι κοίταζαν τι έγινε στην έξοδο του ναού.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η φασαρία μέσα στην εκκλησία έγινε πιο έντονη προκαλώντας την αντίδραση του Μητροπολίτη.

"Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε ήθελα να ήξερα; Πώς τις αντέχετε;" τόνισε και συνέχισε την ομιλία του.

{https://youtu.be/R6iZL7Wc66E}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3EWvO09
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη