-->

Καταφύγιο αδέσποτων ζώων δημιουργεί ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου

Καταφύγιο αδέσποτων ζώων δημιουργεί ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου

Ένα σύγχρονο καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην περιοχή Διάκου Μάντρες δημιουργεί ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου που χρόνια τώρα έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στο ζήτημα αυτό. 

«Η σωστή αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς αποτελεί για όλους μας ζήτημα Πολιτισμού», αναφέρει η δημοτική Αρχή και ευελπιστεί με την κατασκευή του να δοθεί μία ουσιαστική λύση σ' ένα σημαντικό και χρόνιο πρόβλημα.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.110.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους του Δήμου και από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», στο οποίο έχει ενταχθεί.

Με βάση τη μελέτη και τον σχεδιασμό που έχει γίνει, προβλέπονται δύο κτίρια με 40 σκεπαστά δωμάτια για τη φιλοξενία και την άσκηση των αδέσποτων ζώων, ενώ στο κεντρικό κτίριο προβλέπεται να υπάρχουν: Γραφείο διοίκησης, Γραφείο προσωπικού, Αίθουσα αναμονής, Αίθουσα εξετάσεων, Αίθουσα απομόνωσης, Λουτρό σκύλων, Παρασκευαστήριο και Αποθήκη.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3IiBDHc
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->