-->

Αλλάζουν και πάλι τα πρωτόκολλα για τους ασυμπτωματικούς στις ΗΠΑ

pixabay

Να προσθέσουν ένα αρνητικό τεστ για την άρση της καραντίνας των ασυμπτωματικών πολιτών με Covid εξετάζουν στις ΗΠΑ.

Την προσθήκη ενός αρνητικού τεστ στις πέντε μέρες απομόνωσης εξετάζουν στις ΗΠΑ, για τους ασυμπτωματικούς πολίτες με covid, σύμφωνα με όσα ανέφερε την Κυριακή ο Άντονι Φάουτσι.

Όπως τόνισε ο δρ Φάουτσι, το αμερικανικό CDC, εξετάζει να προσθέσει στα πρωτόκολλα ένα αρνητικό τεστ μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι συστάσεις του την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την προηγούμενη οδηγία της 27ης Δεκεμβρίου, το διάστημα απομόνωσης για όσους έχουν μολυνθεί με covid μειώθηκε από 10 σε 5 ημέρες αν δεν έχουν πια συμπτώματα ή πυρετό.

Μετά από αυτήν την περίοδο ζητούνταν από τους πολίτες που είχαν μολυνθεί να φορούν μάσκα όταν βρίσκονταν σε ίδιο χώρο με άλλους. Οι συστάσεις δέχτηκαν σφοδρότατη κριτική, καθώς πολλοί υγειονομικοί ζητούσαν ένα τουλάχιστον αντιγονικό τεστ σαν προϋπόθεση για την άρση της καραντίνας.

Οι νέες ανακοινώσεις των CDC, αναμένονται άμεσα. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι τις συστάσεις των CDC, ακολουθούν και αρκετές επιτροπές στον κόσμο κάτι που σημαίνει ότι η αλλαγή εκεί μπορεί να φέρει φαινόμενο... ντόμινο και στον υπόλοιπο κόσμο.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/345S76O
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->