Θλίψη για εκπαιδευτικό που πέθανε σε προαύλιο εκκλησίας

(Φωτ.: EUROKINISSI)

Θλίψη και οδύνη προκάλεσε στην εκπαιδευτική κοινότητα της Λάρισας καθώς και στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας η θλιβερή είδηση για τον ξαφνικό θάνατο καθηγητή.

Την Πρωτοχρονιά, ένας 58χρονος εκπαιδευτικός, που δίδασκε Μηχανολογία στο 2ο ΕΠΑΛ και στο 1ο ΕΚ Λάρισας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στις τοπικές κοινωνίες της Λάρισας και της Καρδίτσας.

Ο άτυχος εκπαιδευτικός Γ. Αντωνίου -σύμφωνα με το paidis.com- πέθανε προδομένος από την καρδιά του στο προαύλιο εκκλησίας, στη γενέτειρά του την Καρδίτσα, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει τη δοξολογία για το νέο έτος.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες που προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς ο 58χρονος διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Διατάχτηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. 

Το 2ο ΕΠΑΛ και το 1ο ΕΚ Λάρισας για την απώλεια του εκπαιδευτικού

«Οι διευθύνσεις και οι σύλλογοι διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ και του 1ου Ε.Κ. Λάρισας που συνεδριάσαμε εκτάκτως στο άγγελμα του αδόκητου θανάτου του συναδέλφου μας, Γεωργίου Αντωνίου, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια ενός εξαίρετου ανθρώπου και ενός άψογου εκπαιδευτικού που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην εκπαιδευτική μας κοινότητα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αποφασίσαμε να παραστούμε σύσσωμοι στη νεκρώσιμη ακολουθία και να καταθέσουμε στεφάνια στη μνήμη του», τονίζεται σε κοινό ανακοινωθέν του 2ου ΕΠΑΛ και του 1ου ΕΚ Λάρισας για την απώλεια του εκπαιδευτικού.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qDKYCA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη