-->

Ανατροπή με τη Deltacron, τεχνικό λάθος στις αναλύσεις για τη μετάλλαξη που «δεν υπάρχει»

Ανατροπή με τη Deltacron, τεχνικό λάθος στις αναλύσεις για τη μετάλλαξη που «δεν υπάρχει»

«Έσβησε τη φωτιά» της μετάλλαξης Deltacron (ονομάστηκε έτσι από τον κύπριο καθηγητή και την ομάδα του) η οποία συνδυάζει χαρακτηριστικά της μετάλλαξης Δέλτα όσο και της Όμικρον, καθώς «δεν υπάρχει».

Από τεχνικό λάθος στην ανάλυση του γονιδιώματος φαίνεται να προκλήθηκε ο συναγερμός για το νέο στέλεχος κορoνοϊού που φέρεται να εντοπίστηκε σε 25 περιστατικά στην Κύπρο. Το «τεχνικό λάθος» έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook o επίκουρος καθηγητής Ιολογίας στο ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης.

«Σχετικά με το Deltacron (ανάμιξη Delta και Omicron) της Κύπρου που ακούστηκε πολύ στα ελληνικά ΜΜΕ πρόσφατα, οι πρώτες ανεξάρτητες αναλύσεις δείχνουν ότι πρόκειται για τεχνικό λάθος του εργαστηρίου στην διαδικασία διαβάσματος του γονιδιώματος...», ανέφερε ο κ. Μαγιορκίνης.

{https://ift.tt/3GbIbHe}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3G9lzXW
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->