-->

Γεωργιάδης για μείωση ΦΠΑ: «Εξετάζεται ως σενάριο», τι είπε για τα PCR

Γεωργιάδης για μείωση ΦΠΑ: «Εξετάζεται ως σενάριο», τι είπε για τα PCR

Για τις τιμές στα PCR, για τη μείωση του ΦΠΑ αλλά και για το περιστατικό στην ΑΣΟΕΕ μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι «έχει γίνει μεγάλη σπέκουλα με βάση τις επιτυχίες των δημάρχων Νεάπολης-συκεών και Χαλανδρίου».

Διευκρίνισε, δε, πως είναι άλλο πράγμα το πλαφόν στη λιανική πώληση και άλλο η τιμή που πετυχαίνει έκαστος, όταν αγοράζει περισσότερα του ενός PCR.

Ο κ. Γεωργιάδης, είπε ότι το πλαφόν είναι η ανώτατη τιμή στη λιανική πώληση. «Δεν υπάρχει άλλη χώρα που να έχει χαμηλότερο πλαφόν από εμάς»

Ανέφερε, μάλιστα, ότι το εργαστήριο που διενεργεί PCR στο Χαλάνδρι έκανε συμφωνία να πουλάει στον δήμο 25 ευρώ το κάθε τεστ, ενώ στον πολίτη το πουλάει 40 ευρώ. Ενώ είπε πώς «υπάρχουν πολλά εργαστήρια που πουλάνε τα τεστ κάτω από 47 ευρώ».

Μείωση ΦΠΑ

Για τη μείωση του ΦΠΑ είπε ότι «εξετάζεται ως σενάριο, όμως έχει μεγάλο δημοσιονομικό κόστος. Δεν είμαστε καθόλου σε αυτή την κατεύθυνση αυτή τη στιγμή. Είμαστε πάνω από το πρόβλημα. Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του»

Για την ΑΣΟΕΕ

Τέλος, σχολιάζοντας τη νέα κατάληψη στο ΑΠΘ και τον ξυλοδαρμό καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ είπε ότι «συνεχώς θα υπάρχουν επεισόδια. Είναι μια μάχη εν εξελίξει. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να εξαλειφτούν».from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FlRPpx
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->