Αυξάνονται οι βομβαρδισμοί στην Ουκρανία: Συμφωνία σήμερα για άνοιγμα 10 ανθρωπιστικών διαδρόμων

Αυξάνονται οι βομβαρδισμοί στην Ουκρανία: Συμφωνία σήμερα για άνοιγμα 10 ανθρωπιστικών διαδρόμων

Δέκα ανθρωπιστικοί διάδρομοι συμφωνήθηκε να ανοίξουν σήμερα για την απομάκρυνση αμάχων από περιοχές της Ουκρανίας που πολιορκούνται από τις ρωσικές δυνάμεις.

Συμφωνήθηκε να ανοίξουν σήμερα Σάββατο, δέκα ανθρωπιστικοί διάδρομοι στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, δέκα ανθρωπιστικοί διάδρομοι συμφωνήθηκε να ανοίξουν σήμερα για την απομάκρυνση αμάχων από περιοχές της Ουκρανίας που πολιορκούνται από τις ρωσικές δυνάμεις, δήλωσε η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βερεστσούκ.

Θα ανοίξουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι και στη Μαριούπολη

Στους διαδρόμους που προγραμματίζεται να ανοίξουν σήμερα περιλαμβάνεται ένας για την απομάκρυνση με ιδιωτικά μέσα μεταφοράς ανθρώπων από την Μαριούπολη, πρόσθεσε η Βερεστσούκ.

Παράλληλα ο περιφερειάρχης της Λουχάνσκ Σέρχι Γκαϊντάι υπογράμμισε σήμερα ότι υπάρχει ανάγκη να απομακρυνθούν κι άλλοι άμαχοι από την περιφέρεια αυτή καθώς έχουν αυξηθεί οι βομβαρδισμοί τις τελευταίες μέρες και στην περιοχή καταφτάνουν περισσότερες ρωσικές δυνάμεις.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2j7SAyu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη