Πάτρα: «Μας έλεγε ότι η Ρούλα της έδινε κοκτέιλ», λέει φίλη της σπιτονοικοκυράς (βίντεο)

Πάτρα: «Μας έλεγε ότι η Ρούλα της έδινε κοκτέιλ», λέει φίλη της σπιτονοικοκυράς (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσι΄΄οτας από την 69χρονη φίλη της σπιτονοικοκυρά, της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου.

 

Αφορμή υπήρξαν μαρτυρίες που έκαναν λόγο για εκμετάλλευση και κακομεταχείριση της μοναχικής γυναίκας. Φίλες της Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου, που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020, της αναφέρουν πως η κατηγορουμένη τη φρόντιζε. Οι σχέσεις τους οξύνθηκαν όμως όταν η Ευγενία δεν προχωρούσε στη μεταβίβαση του ακίνητου που είχε υποσχεθεί ότι θα άφηνε στην Τζωρτζίνα.

«Μία ημέρα αργά το μεσημέρι, με πήρε τηλέφωνο. Πίνω ένα κοκτέιλ μου λέει που μου έφερε η Ρούλα. Δεν την ρώτησα τι περιείχε. Μετά άρχισε να κοιμάται, να νυστάζει, να ζεσταίνεται. Περίπου ένα μήνα αργότερα πέθανε.», περιέγραψε η γυναίκα.

Στο περιθώριο των καταιγιστικών εξελίξεων για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα με εισαγγελική παραγγελία διερευνώνται τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητάς περί του πληρεξουσίου στον Μάνο Δασκαλάκη για την διαχείριση των οικονομικών της αλλά και τη ρευστοποίηση περιουσιακών της στοιχείων.

«Μου έκανε το πληρεξούσιο γιατί ήθελε να την βοηθάω με κάποιες συναλλαγές στην τράπεζα γιατί εκείνη δεν έβγαινε έξω. Είχε αναφέρει ότι ήθελε να γράψει το σπίτι στην Τζωρτζίνα, αλλά δεν προχώρησε τελικά. Έχει ξεκινήσει μία προκαταρκτική έρευνα, μπορούν να κοιτάξουν και να δουν ότι όλα αυτά που λένε για τα μετρητά και τα ακίνητα δεν ισχύουν. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Μόνο καλό έκανα στη συγκεκριμένη υπόθεση», είπε ο ίδιος στην Αγγελική Νικολούλη.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3lILefQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη