Ουκρανία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε αεροπορική βάση στην Μιρχορόντ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν αποθήκη πυρομαχικών στην αεροπορική βάση των ουκρανικών δυνάμεων στο Μιρχορόντ, στην κεντρική Ουκρανία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, στην επίθεση αυτή καταστράφηκαν επίσης ένα μαχητικό MiG-29 των ουκρανικών αεροπορικών δυνάμεων. Ακόμη και ένα ελικόπτερο Mi-8 στην βάση αυτή που βρίσκεται στην περιφέρεια Πολτάβα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Για την επίθεση αυτή, μίλησε και ο επικεφαλής της περιφερειακής κρατικής διοίκησης της Πολτάβα, Ντμίτρο Λουνίν, αναφέροντας πως «χθες το βράδυ, οι Ρώσοι κατακτητές εξαπέλυσαν ξανά πυραυλικό χτύπημα σε υποδομή στο Μιρχορόντ. Οι ζημιές είναι σημαντικές. Δυστυχώς, δύο άτομα τραυματίστηκαν. Λαμβάνουν όλη την απαραίτητη βοήθεια».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/bYyN2fB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη