Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι» - Νέα καταγγελία για το 3ο παιδί

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι» - Νέα καταγγελία για το 3ο παιδί

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει αθώα και επιμένει ότι δεν σκότωσε και δεν προκάλεσε κακό σε κανένα από τα παιδιά της, στην Πάτρα.

Μία φράση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την προφυλάκισή της στον Κορυδαλλό, δίνει τροφή για νέες, με απρόβλεπτες παραμέτρους που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πού θα οδηγήσει τα πράγματα.

Με αποδέκτη το pelop.gr (κατ' επιθυμία της) μέσα από τη φυλακή -κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί- διαμέσου προσώπου που μίλησε προχθές μαζί της, της αποδίδεται η φράση: « Είμαι αθώα με αποδείξεις και είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι». Η αιχμή… δείχνει μάλλον τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Πάντως, φαίνεται πως πάμε ολοταχώς για μετωπική σύγκρουση Μάνου και Ρούλας! Το σενάριο του διαζυγίου περνάει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, γιατί υπάρχει άλλο θέμα, πολύ πιο σοβαρό: Ο Μάνος Δασκαλάκης ετοιμάζεται, σήμερα ή αύριο, να πάει μαζί με τον δικηγόρο του στην ανακρίτρια της υπόθεσης και να δηλώσει παράσταση στην υπεράσπιση της κατηγορίας! Θα τοποθετηθεί, δηλαδή, και επίσημα απέναντι από τη γυναίκα του, ως πολιτική αγωγή, ως κατήγορος της στην υπόθεση, αποδεχόμενος πως η σύζυγος του δικαιολογημένα κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας!

Νέα καταγγελία έρχεται στο φως

Δεν το χωράει ανθρώπινους νους αυτό που έκανε η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου την παραμονή της κηδείας της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη! Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του pelop.gr η 33χρονη γυναίκα – κατηγορούμενη για τον φόνο της κόρης της, τηλεφώνησε στον Δήμο Πατρέων και επέμενε να μάθει αν ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης έκανε το παρών στην κηδεία της 9χρονης στις 2 Φεβρουαρίου 2022.

Έπεμενε στην παρουσία του Δημάρχου

Οι υπεύθυνοι του Δήμου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο, ωστόσο τους «καρφώθηκε» στο μυαλό ότι κάτι δεν πάει καλά! Και φυσικά επιβεβαιώθηκαν μόλις έμαθαν τις προτάσεις.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της… μια μέρα πριν πεθάνει!
Είναι χαρακτηριστικό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου επέμενε στο να παραστήσει ο Δήμαρχος στη νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου. Η ατάραχη και η υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι αυτή η μάνα που έκανε «δημόσιες σχέσεις» και ήθελε να καλέσει τον Δήμαρχο στην κηδεία, είχε χάσει μερικές ημέρες το μεγαλύτερό της παιδί και άλλα δύο μέσα σε χρονικό διάστημα 33 μηνών. .



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/FuMXZAG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη