-->

Μαγνησία: Καταδικάστηκε 65χρονος για θωπεία ανήλικου αγοριού

Πηγή: pixabay

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, όπως και η οικογένεια του παιδιού, ενώ κατέθεσε ως μάρτυρας η νηπιαγωγός, που είπε ότι το παιδί είχε άρνηση να ακολουθήσει το συγκεκριμένο άνθρωπο όταν έφευγε από το σχολείο.

 

Ένοχο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 65χρονο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, θωπεία και άσεμνες χειρονομίες σε βάρος του αγοριού φίλου του που πήγαινε στο Νηπιαγωγείο και ο ίδιος το έπαιρνε από το σχολείο.

Σύμφωνα με το magnisianews.gr, ο άνδρας καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών χωρίς αναστολή, χωρίς μετατροπή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, που σημαίνει , πως όταν εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του και συλληφθεί θα πάει στη φυλακή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τον Φεβρουάριο ως τον Μάιο του 2017, ο κατηγορούμενος έκανε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα, το θώπευσε και το γαργαλούσε πάνω από τα ρούχα.

Το αγοράκι ηλικίας 7 ετών τότε, πήγαινε σε Νηπιαγωγείο της περιοχής του Δήμου Ρήγα Φεραίου και οι γονείς του δούλευαν μέχρι αργά, είχαν ζητήσει από τον 64χρονο να παίρνει το παιδί από το Νηπιαγωγείο και να το πηγαίνει στο σπίτι, για να το παραλαμβάνει η μεγαλύτερη αδελφή του.

Για την υπόθεση είχε γίνει προκαταρκτική έρευνα αυτεπάγγελτα από την Αστυνομία, το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάνθηκε ότι δεν έγιναν γενετήσιες πράξεις και παρέπεμψε τον κατηγορούμενο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής είχαν καταθέσει και οι γονείς του παιδιού που είχαν πει ότι αν αποδεικνυόταν η ενοχή του επιθυμούν την καταδίκη του. Ωστόσο στη δίκη που έγινε την Παρασκευή δεν παραβρέθηκαν στο Δικαστήριο.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/VM3GxEQ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->