Φρίκη στα Φάρσαλα: Άγνωστός προσπάθησε να πνίξει με καλώδιο 50χρονη γυναίκα

Φρίκη στα Φάρσαλα: Άγνωστός προσπάθησε να πνίξει με καλώδιο 50χρονη γυναίκα

Τον τρόμο έζησε μια 50χρονη γυναίκα στα Φάρσαλα, όταν ένας άγνωστος άντρας της επιτέθηκε με καλώδιο μουσικής για να την πνίξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Eλευθερία» που έγιναν γνωστές αργά χθες το βράδυ, η 50χρονη φέρεται να περπατούσε στην Περιφερειακή Οδό των Φαρσάλων όταν άγνωστος άνδρας την αιφνιδίασε και προσπάθησε να της τυλίξει τον λαιμό με καλώδια μουσικής.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν, η 50χρονη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο άγνωστος δράστης να την απωθήσει και η γυναίκα να πέσε σε χαντάκι, με τον δράστη να την εγκαταλείπει στον δρόμο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ZcPb5y2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη