-->

Δολοφονία στην Τήνο: «Καλά του έκανα», αμετανόητος ο 93χρονος - Ο αγιογράφος του είχε κάνει μήνυση

Δολοφονία στην Τήνο: «Καλά του έκανα», αμετανόητος ο 93χρονος - Ο αγιογράφος του είχε κάνει μήνυση

Αμετανόη μετά τη σύλληψή του εμφανίζεται ο 93χρονος σταξιούχος στην Τήνο , ο οποίος δολοφόνησε στην ψυχή του Διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του νησιού επειδή παρκάρει το ΙΧ του μπροστά από το σπίτι του.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο θάνατος του 50χρονου αγιογράφου ήταν ακαριαίος και ο 93χρονος συνελήφθη αμέσως.

Μάλιστα, ο 93χρονος που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Τήνου δεν έχει μετανιώσει για τη δολοφονία του 50χρονου και φωνάζει: «Καλά του έκανα».

Ο 93χρονος που δολοφόνησε τον 50χρονο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ήταν ένα άτομο που δημιουργούσε φασαρίες. Ο 50χρονος που δολοφονήθηκε, είχε μετακομίσει πρόσφατα δίπλα από τον 93χρονο ενώ φαίνεται πως είχαν συνεχώς καυγάδες για ασήμαντους λόγους.

Οι μηνύσεις 

Ο 93χρονος είχε κάνει μηνύσεις στον 50χρονο στο παρελθόν γιατί είχε… δηλητηριάσει το πηγάδι του, για αυτοδικία τοποθέτησης κεραίας στην ταράτσα, όπως υποστήριζε, οι μηνύσεις αρχιοθετήθηκαν.

Και ο 50χρονος έχει κάνει μήνυση για απόπειρα σωματικών βλαβών γιατί ο παππούς είχε επιχειρήσει να τον χτυπήσει με μαγκούρα. Τώρα η αντιδικία αφορούσε τον ηλιακό θερμοσίφωνα.

Η δολοφονία σημειώθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο 50χρονος είχε παρκάρει, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο 50χρονος είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

 

 from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/iuV1ZjI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->