Δολοφονία στην Τήνο: «Καλά του έκανα», αμετανόητος ο 93χρονος - Ο αγιογράφος του είχε κάνει μήνυση

Δολοφονία στην Τήνο: «Καλά του έκανα», αμετανόητος ο 93χρονος - Ο αγιογράφος του είχε κάνει μήνυση

Αμετανόη μετά τη σύλληψή του εμφανίζεται ο 93χρονος σταξιούχος στην Τήνο , ο οποίος δολοφόνησε στην ψυχή του Διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του νησιού επειδή παρκάρει το ΙΧ του μπροστά από το σπίτι του.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο θάνατος του 50χρονου αγιογράφου ήταν ακαριαίος και ο 93χρονος συνελήφθη αμέσως.

Μάλιστα, ο 93χρονος που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Τήνου δεν έχει μετανιώσει για τη δολοφονία του 50χρονου και φωνάζει: «Καλά του έκανα».

Ο 93χρονος που δολοφόνησε τον 50χρονο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ήταν ένα άτομο που δημιουργούσε φασαρίες. Ο 50χρονος που δολοφονήθηκε, είχε μετακομίσει πρόσφατα δίπλα από τον 93χρονο ενώ φαίνεται πως είχαν συνεχώς καυγάδες για ασήμαντους λόγους.

Οι μηνύσεις 

Ο 93χρονος είχε κάνει μηνύσεις στον 50χρονο στο παρελθόν γιατί είχε… δηλητηριάσει το πηγάδι του, για αυτοδικία τοποθέτησης κεραίας στην ταράτσα, όπως υποστήριζε, οι μηνύσεις αρχιοθετήθηκαν.

Και ο 50χρονος έχει κάνει μήνυση για απόπειρα σωματικών βλαβών γιατί ο παππούς είχε επιχειρήσει να τον χτυπήσει με μαγκούρα. Τώρα η αντιδικία αφορούσε τον ηλιακό θερμοσίφωνα.

Η δολοφονία σημειώθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο 50χρονος είχε παρκάρει, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο 50χρονος είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/iuV1ZjI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη