Αφιλόξενος τουριστικός προορισμός τα Λουτρά Υπάτης


Είμαστε ένας πεζοπορικός σύλλογος από τη Δράμα και ήρθαμε για τριήμερο στα Λουτρά Υπάτης.

Είναι ένας παράδεισος όπως τον περιμέναμε και θα ξεκινούσαμε πεζοπορίες με έδρα τα Λουτρά. Αλλά αποδείχτηκε μια πολύ άσχημη εμπειρία!!

Τα ξημερώματα της Κυριακής κατά τις 2.30 ξυπνήσαμε από δυνατή μουσική κ φωνές!! Πληροφορηθήκαμε από το ξενοδοχείο πως το μοναδικό καφενείο του χωριού, αποφάσισε να γίνει μπαρ παρόλο που δεν έχει τέτοιου είδους άδεια και σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του θάπρεπε να έχει κλείσει!

Ενημερώθηκε η αστυνομία στη Λαμία ,που ήρθε πολύ γρήγορα κ τους σταμάτησε! Την Κυριακή το πρωί είχαμε προγραμματίσει 5ωρη πεζοπορία στην Οίτη. Κοιμηθήκαμε στις 4:00'  το πρωί ταραγμένοι οπότε ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί η εκδρομή μας!

Γυρίζουμε με τις χειρότερες εντυπώσεις! Είναι ντροπή σε μια περιοχή όπως τα Λουτρά που οι επισκέπτες έρχονται για να ηρεμήσουν και να απολαύσουν την ησυχία και τους ήχους της φύσης να αντιμετωπίζονται έτσι!!

Δεν γνωρίζουμε ποιου αρμοδιότητα είναι, του Προέδρου του χωριού, των υπηρεσιών του Δήμου Λαμίας κλπ. Αλλά εμείς ξοδέψαμε τσάμπα τα χρήματά μας και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα εναντίον του ιδιοκτήτη του καφενείου αλλά και όποιου έχει την ευθύνη για ελέγχους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άμεση Δράση Λαμίας που αν και 20 χλμ μακριά ήρθαν τόσο γρήγορα!!

Μόνο δυσφήμιση για το χωριό είναι όλο αυτό!!

Πεζοπορικός κ Φυσιολατρικός Σύλλογος απανταχού Κυκλωνιτών

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη